Kurs 2     2024

KURS i Akrylmaling/Mixed media
Instruktør: Ruth Brownlee fra Shetland

Tid: 20.- 21.- 22.- 23. juni 2024.

Sted: Voksa kultursenter, Sunnmøre.

 

Sommerakademiet har gleden av å annonsere at det endelig skal arrangeres kurs i akrylmaling med Ruth Brownlee fra Shetland. Kurset blir på øyen Voksa på Sunnmøre i Voksa kultursenter som er under etablering. Det blir kurs i akrylmaling /mixed media, et kurs som passer for alle enten du har malt mye eller lite. Ruth Brownlee har tidligere hatt undervisning i Sommerakademiet, hun har også hatt flere utstillinger i Norge. Ruth er en erfaren og ettertraktet kunstner, hun har jevnlig utstillinger i London, Edinburgh og flere byer i Storbritannia. Hennes bilder er ettertraktet og er solgt til store deler av verden. Ruth har sitt studio i Sandwick på Shetland der hun bor. Ruth inspireres av landskapet, havet, himmelen og det senarioet som skapes når storm påvirker hav og himmel. Hun er dyktig til å formidle denne stemningen som da utspiller seg. Hennes malerier formidler atmosfæren uten mange detaljer. Hennes bilder gir et innblikk i hvordan havet og himmelen dominerer landskapet på Shetland. Atmosfæren i hennes arbeider gjengir lyset og fargene i omgivelsene hun oppholder seg i og som er så spesielle for Shetland og kystnære samfunn.

For å frem det riktige utrykket i sine bilder bruker Ruth også andre materialer kombinert med akrylmaling. Som deltaker på kurset vil en få prøve ut ulike teknikker, Ruth vil gjennom demonstrasjoner vise hvordan hun arbeider. På kurset vil Ruth veilede hver deltaker frem til ferdig resultat, slik at hver og en får et individuelt og særegent utrykk i sine bilder når kurset er avsluttet. I omgivelsene på Voksa i havgapet mot Stadhavet er det mye himmel, hav og lys som inspirasjon for valg av motiv.

Man trenger ikke være en erfaren utøver, her kan alle delta som har lyst til å lære seg kunsten å male akryl.     Litt materialer for salg på kurset.

Kursregistrering: 20.6. kl. 18:00. Avslutning 23.6.kl 15:00.

Depositum kr 1500,- betales til Sommerakademiet sin  konto   0533 3178860 ved påmelding,

Innbetaling merkes kurs nr 2.                                        Kurs pris 3880,-                  

Inklusiv i kurspris: kaffe/te og noe å bite i hver dag.
Tillegg for:   Enkel servering av kveldsmat ved ankomst/registrering: Kr 120,-
Lunsj og middag bestilles på forhånd.               Lunsj kr 130,-   Middag kr 285,-

Overnatting bestilles på forhånd: Voksa gjestehus er en del av Voksa kultursenter.

Overnattings plass til 10-14 personer. Deler kjøkken og bad. To bad med toalett og stort kjøkken. Stove og flere sittegrupper i huset. Begrenset antall enkeltrom.

Rabattert overnatting for kurs deltakere:

Kr 385,- pr person pr. natt i dobbeltrom. Kr 490,- i enkeltrom.

Tillegg for sengklær/håndkler Kr 200,-  pr person.   Du kan ta med egne sengklær/håndkler

Det er god plass til parkering ved gjestehuset som ligger ca. 300 m. fra fergekaien på Voksa og 2-3 minutter gangavstand til Voksa kultursenter.

Det går ferge fra Larsnes til Voksa via Åram på fastlandet flere avganger daglig, også mulighet for nattferge. Fergen er nå gratis.  Ferge fra Larsnes tar ca. 25 minutter og fra Åram til Voksa
15 minutter.

Plass for bobil  www.bubilhamna.no  og hotell www.rosenlundhamn.no

Tar forbehold om uforutsette endringer som kan påvirke pris og program.

Hjertelig velkommen i havgapet til Voksa kultursenter på kurs i Akrylmaling/mixed  media.

 

Ta kontakt for mer informasjon og påmelding.

 

Sommerakademiet

Karin Flatøy Svarstad

Mobil: 90079022 – 952 15 399    E-post: sa@somak.no  www.sommerakademiet.com