Tova BLOMMOR Tova BLOMMOR

Sommerakademiet

Kurs 2 –  Tova BLOMMOR

Onsdag 26. oktober

Instruktør: Anna Gran fra Sverige

Sted: Tekstil industri museet i Salhus

Tidspunkt: 10:00 – 15:00

Kurs pris kr. 1150,- inkludert materialer.
Depositum utgjør kr. 450,-
(Refunderes ikke ved avmelding)

 

Ull er et mangfoldig materiale som kan formes til de mest kreative og fantastiske kreasjoner.

Sommerakademiet er så heldig å kunne tilby kurs i toving for første gang på lenge. Vi er så heldige å få Anna Gran fra Sverige til Ullveka. Hun har tema Blommor på sitt kurs i våttoving. Det vil si at hun bruker ull, såpe og vann for å få til sine resultater. Dette er den teknikken som har vært brukt i verden i generasjoner, verdens eldste tekstile teknikk.

Rosene til Anna er ofte ensfarget og med fantastiske detaljer.  Dette er kraftfulle roser med fem kronblad eller mer som brukes til smykker, dekorasjon på bord eller vegg, ja enda til som pynt til brudekjoler eller til bordpynt i selskap. Kan også benyttes som pynt på en enkel kjole eller i håret. De egner seg meget godt som en unik personlig gave.

Teknikken er våttoving og materialet som benyttes er finull av lam, dette er en myk og finfibra ullkvalitet som er lett å arbeide med. Denne kvaliteten egner seg særdeles godt til denne type toving, Anna har med seg materialer til kurset.

Anna har arbeidet med ull i mange år og er medlem av Norske Filtmakere. En fag- organisasjon i Norge der medlemmer er juryert og med høye krav til kvalitet og faglige ferdigheter.

Anna har og en utstilling under Ullveka på Tekstilindustri museet i Salhus i Bergen. Her viser hun sine helt spesielle arbeider i ull. Hun vil i løpet av kurset gi en omvisning i utstillingen.

Utstillingen åpner 25.oktober og står til  6. november. Se www.sommerakademiet.com

 

Kurset passer for alle.        Begrenset antall plasser.         Kan bli endringer i programmet.

Påmelding og informasjon:

Sommerakademiet
Karin Flatøy Svarstad
E-mail: sa@somak.no
Mobil +47 952 15 399/90079022
www.sommerakademiet.com