Aktiviteter


——————–

——————–

——————–

Aktiviteter

Sommerakademiet tilbyr opplevelser, aktiviteter, kurs, veiledning og opplæring tilrettelagt for grupper, firma, enkeltpersoner og barn samt temakurs for lærere og andre. Aktivitetene avtales på forhand om ikke annet er opplyst.

Sommerakademiet har sine utstillinger i Galleri Frøya som ligger midt i Kalvåg sentrum, like ved Knutholmen.

Det er anledning å leie verkstedplass for de som ønsker å arbeide enten med toving/filting, maling eller andre aktiviteter. En kan også leie utstillingsplass i Galleri Frøya eller Galleri Loftet. Spesielle betingelser gjelder. Ta kontakt for informasjon.

I Galleri Frøya og på Galleri Loftet kan det arrangeres mottakelser i kunstneriske omgivelser i forbindelse med feiring av runde dager, bryllup og opphold i Kalvåg. Fin utsikt fra takterrassen og omvisning i galleriets utstilling. Ta kontakt for spesielle ønsker.

Leder av Sommerakademiet, kunstneren Karin Flatøy Svarstad tar imot hospitanter for kortere eller lengre perioder innen toving/filting. Ta kontakt for mer informasjon.

Kurs i Galleri Frøya.

Kreativ bruk av ull er en sentral aktivitet med kunstneren og innehaver av Galleri Frøya, Karin Flatøy Svarstad som instruktør.

Hun har arbeidet med ull som hovedmateriale i mer enn 25 år.

Undervisning i toving foregår både med filtenål eller med såpe og vann.

Moro med ull !

Her kan store og små prøve ut materialer og teknikker i fellesskap. Man kan velge mellom flere temaer., og opplegg kan tilrettelegges for grupper, lag og organisasjoner.

Varighet: 3 til 4 timer. Minimum 6 personer.

Ull er Gull.

Aktiviteter for barn og voksne

Vi benytter ull som kreativt materiale og lager spennende små ting i tovet ull eller man benytter filtenål til tørrtoving. Det kan lages mye med enkle teknikker i ull. Materialer og utstyr er inkludert.

Varighet: 3-4 timer Minimum 6 personer.

TURER OG OMVISNING

Omvisning i utstillingene i Galleri Frøya og på Galleri Loftet.

Det er skiftende utstillinger, det blir fortalt om kunstnere og historien om Galleriet og hva som foregår der gjennom året. Omvisning for grupper etter åpningstid kan avtales.

Galleri Butikken ligger vegg i vegg med Galleri Frøya, her finnes et spennende utvalg av kunsthandverk av høy kvalitet.

Helt spesielle ting produsert av blant annet kunstnere og handverkere fra landene i Vesterled – fra Shetland, Skottland, Island og Orknøyene. Unike presanger til alle anledninger.

Her vil du og  finne spennende og variert utvalg av gardsmatprodukter som, spekepølser av hjort og villsau, lefser, hermetisk frukt m.m.

Her selges også Kystjakka Kalvåg med tilbehør. Jakka er et resultat av Sommerakademiets aktiviteter i Kalvåg.

I butikken finner du også produktene til Karin Flatøy Svarstad og Anita Liseth Kvalvåg.

Sommerakademiet/Galleri Frøya tilrettelegger også turer til Grotlesanden, Smørhamn handelsstad, Hornelen og Rugsund handelsstad etter avtale.

Programmet til Sommerakademiet lar seg godt kombinere med ferie for ledsager og familie. Det er muligheter for leie av robåt og snekke med gode muligheter for fiske. Fine turmuligheter.

Kurs og turer avtales på forhånd.

Ta kontakt i god tid for å planlegge en spesiell opplevelse i Kalvåg/Bremanger

Sommerakademiet har gavekort for den som ønsker å gi en kursplass i gave.