Kurs 1

KURS I AKVARELL MALING MED KRISTIN BØRRESEN

25.-26.-27. august. Sted: Voksa Sunnmøre..

Endelig kan Sommerakademiet arrangere malekurs igjen. I anledning 25 års jubileum og ny base blir det kurs med Kristin Børresen på Voksa på Sunnmøre. Kurset blir i Voksa kultursenter som er under etablering. Det blir kurs i akvarellmaling, et kurs som passer for alle. Kristin er en erfaren instruktør og har hatt undervisning i mange år, også i utlandet. Hun har Atelier i Levanger der maler hun både akryl og akvarell. Kristin maler både figurativt og abstrakt. Hun er glad i å eksperimentere med nye teknikker og uttrykk. Bildene til Kristin har noe drømmende over seg, noe luftig og lyst, man både ser og føler på atmosfæren i hennes arbeider. Denne atmosfæren og lyset vil Kristin formidle på kurset, slik at hver deltaker får et individuelt og særegent utrykk i sine bilder når kurset er avsluttet.

Man trenger ikke være en erfaren utøver, her kan alle delta som har lyst til å lære seg kunsten å male akvarell.   Litt materiale for salg på kurset.

Kursstart: fredag 25. august, avslutning søndag 27.august. (fordel å ha ankomst torsdag 24.8,)   Minimum antall deltakere for kurs start er 10 stk.

Depositum kr 1200,- betales ved påmelding, innbetaling merkes kurs nr 1

Kurs pris 2900,-

Inklusiv i kurs pris: enkel servering ved ankomst.  Kaffe og noe bite i på kurset.
Lunsj og middag kan bestilles på forhånd og kommer i tillegg.  Lunsj kr 130,- Middag kr 285,-

Tar forbehold om uforutsette endringer i pris og program.

Overnatting: Voksa gjestehus er en del av Voksa kultursenter, kun 2 minutter gå avstand imellom. Kr. 400,- pr. natt (ta med dynetrekk, putetrekk og laken).

Overnattings plass til 10-12 personer. Rabatt for kurs deltakere.

Det går ferge fra Larsnes til Voksa via Åram på fastlandet flere avganger daglig, også mulighet for nattferge. Fergen er nå gratis.

Plass for bubil  www.bubilhamna.no  og hotell www.rosenlundhamn.no  samt hytter og rorbuer.

Ta kontakt for mer informasjon.

Sommerakademiet
Mobil 952 15 399
E-post: sa@somak.no