Kurs nr. 3.    19.-20. juni.      Sjal i «pine needle» teknikk.

 

Instruktør: Leiko Uchiyama fra Japan-Irland.

 

Sted: Galleri Frøya i Kalvåg.

 

Dette kurset er den del av Sommerakademiet sitt programmet og prosjekt ULL er GULL i Kalvåg i Bremanger kommune i Sogn og Fjordane. Som en del av dette prosjektet arrangeres det flere kurs, demonstrasjoner og foredrag, utstilling og aktiviteter for barn-familie.

 

Det er første gangen en kan tilby kurs med Leiko Uchiyama i Norge. Vi er svært glad for at hun kommer og deltar i dette prosjektet og kan bidra med kurs, demonstrasjon og foredrag samtidig.

 

Leiko kommer opprinnelig fra Japan men bor nå i Irland der hun er medlem i den irske nasjonale filte organisasjonen. Hun har i flere år samarbeidet med den kjente tekstilkunstneren Jorie Johnson som bor i Japan og som mange i Norge kjenner.

 

Dette kurset går ut på å arbeide med en helt spesiell teknikk som Leiko har utviklet til å lage lette og luftige sjal og andre plagg.

På dette kurset skal en konsentrere seg om å lage et sjal i denne teknikken. Leiko ble inspirert til å utvikle teknikken på bakgrunn av at hun en morgen ser de fine tynne nålene fra et furutre ligge spredd utover snøen. 

Denne teknikken gjør at plagg blir luftige og myke men samtidig sterke og holdbare.

 

Leiko har hatt undervisning i mange år, hun er en ettertraktet instruktør og har undervisning omkring i hele verden. Hun har hatt flere utstillinger både i Europa og ellers i verden.

Undervisning foregår på engelsk.  Se mer om på www.leikofelt.com

 

Kurs pris kr 1500,-       Materialer kan kjøpes på kurset.  

                                   Begrenset antall deltakere på kurset.

 

              

 

   

            

 

      

Tar forbehold om endringer i programmet.

 

For kontakt og informasjon:

Sommerakademiet

E-mail: sa@somak.no

Mobil +47 952 15 399

www.sommerakademiet.com

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

Sommerakademiet Karin Flatøy Svarstad
Telefon: 55136888   Mobil: 95215399   E-mail soak@c2i.net