Kurs nr. 10.    23.-24.juni      Skulpturelle krukker og former.

 

Instruktør: Mette Østman,  Danmark 

  

Sted: Galleri Frøya i Kalvåg.

 

   

 

Dette kurset er en del av Sommerakademiet sitt program og prosjekt ULL er GULL i Kalvåg i Bremanger kommune i Sogn og Fjordane i perioden 16.-25.juni.

 Som en del av dette prosjektet arrangeres det flere kurs, demonstrasjoner og foredrag, utstilling og aktiviteter for barn-familie. ULL i naturen foregår i hele perioden fra 18.-25.juni. 

Vi er så heldige at Mette Øestman fra Danmark kommer og deltar I ULL er GULL. Hun er en erfaren tekstilkunster som har arbeidet med ull i 30 år. Mette arbeider med filting-toving til både bolig og bekledning. Hun lager og tilpassede produkter der det er spesielle behov for bekledning og sko.Mette benytter seg av ullkvaliteter som understøtter det bruksområdet som produktet skal ha. Hun utfordrer materialet og filteteknikkens anvendelsesmuligheter.Mette er utdannet sosialpedagog og har brukt ull og filting i sitt arbeid i den sammenheng. For noen år siden startet hun sammen med to andre Filt laboratoriet i Odense, her drives det med aktiviteter for store og små med ull og toving. I tillegg driver Mette sitt eget firma med produksjon og undervisning av toving-filting.

 Mette har utviklet flere elektroniske kurs hvor du kan laste ned fra nettet og lære om ulike filtings teknikker.

På dette kurset vil Mette undervise i å lage tredimensjonale former, dette blir til skulpturelle og spennende krukke former.  Kurset passer for alle, ikke nødvendig med forkunskaper.

 

 

Kurs pris. 1500,-    Materialer kan kjøpes på kurset.          

 

   www.metteoestman.dk

      

 

Tar forbehold om endringer i programmet.

 

For kontakt og informasjon

 

Sommerakademiet   

E-mail: sa@somak.no

Mobil +47 952 15 399

www.sommerakademiet.com

          

     

Påmelding

 

 

 

 
   

Sommerakademiet Karin Flatøy Svarstad
Telefon: 55136888   Mobil: 95215399   E-mail soak@c2i.net