Tilbake til Kursoversikt

Kurs nr. 1.    16.-18.juni        Skulptur og 3-D overflater.

 

Instruktør: Marjolein Dallinga, Canada.    

     

Sted: Sommerakademiet  Galleri Frøya i Kalvåg.

 

   

 

Dette kurset er en del av Sommerakademiet sitt program og prosjekt ULL er GULL i Kalvåg i Bremanger kommune i Sogn og Fjordane i perioden 16.-25.juni.

Som en del av dette prosjektet arrangeres det flere kurs, demonstrasjoner og foredrag, utstilling og aktiviteter for barn-familie. ULL i naturen foregår i hele perioden fra 18.-25.juni.

 

For første gang kommer Marjolein Dallinga til Norge for å holde kurs og arbeide med ull i naturen. Hun kommer fra Canada der hun er en meget anerkjent og ettertraktet tekstilkunstner.

Det er gledelig at vi kan tilby kurs med henne, dette gir de som har interesse for filting en unik mulighet til å lære fra en av de mest spesielle tekstil kunstnere vi har på dette området.

 

Marjolein har sin bakgrunn fra kunst og har arbeidet mye med maleri før hun oppdaget ullen og filteteknikken i Canada for mange år siden. Da åpnet en ny verden seg for henne.

Hun har hatt undervisning i mange år i Nord Amerika, Europa og Australia. Hennes arbeider har blitt vist på store nasjonale og internasjonale utstillinger i mange år.

 

På dette kurset er tema skulptur, det kan være på en overflate som en tredimensjonal flate eller som selvstendig skulptur. Fokus vil være på grunnleggende element som farge og form. Man kombinerer mange farger og ulike ull kvaliteter. Da får man en spennende og uttrykksfull overflate som også kan overføres til andre produkt, store eller små.

Man gjør seg noen refleksjoner over hva man får ut av teknikken med tanke på utforming og fantasi, hva inspirerer deg eller hva kan bli din nye inspirasjon. Ikke gå glipp av dette!

Undervisning på engelsk.     Kurset passer for alle.          Les mer på:    www.bloomfelt.com

 

Kurspris kr 2750,-

 

For kontakt og informasjon

Sommerakademiet   

E-mail: sa@somak.no

Mobil +47 952 15 399                           Tar forbehold om endringer i programmet

www.sommerakademiet.com

 

 

 

 

Påmelding

 

 

 
   

Sommerakademiet Karin Flatøy Svarstad
  Mobil: 95215399   E-mail soak@c2i.net